Kaartverkoop ANTS gaat dit weekend van start

28 februari 2020 Redactie 844
Kaartverkoop ANTS gaat dit weekend van start

Het nieuws waar we op gewacht hadden is eindelijk binnen. Torenhoge podiumontwerpen, rond rennende animatoren in zwarte pakken. - ANTS komt deze zomer weer terug voor het achtste seizoen.

Ushuaïa Ibiza heeft de mantel laten vallen om een startdatum van 16 mei 2020 te onthullen. Het is tijd om de kolonie te herenigen. ANTS zal tot aan het slotfeest op 3 oktober lopen, om alle eerder vrijgekomen zaterdagen tussen het openings- en slotfeest van Ushuaïa in te vullen.

Het thema van 2020 is ANTS Invasie en roept iedereen op om direct naar de dansvloer te evacueren. Denk aan B-films met creaturen, om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten.

DJ's die al bevestigd zijn dat ze de hele zomer zullen optreden zijn Nic Fanciulli, Kölsch, Joris Voorn, Steve Lawler, Matthias Tanzmann, Davide Squillace en de feestvlaggendragers Andrea Oliva en Francisco Allendes.

Naast de bevestiging van David Guetta's GROTE terugkeer, begint het weekprogramma van Ushuaïa vorm te krijgen. Ze hebben echter nog vijf dagen om te onthullen.

Tickets voor ANTS gaan dit weekend in de verkoop.