Kabuki bij Pacha

14 juni 2014 Redactie 236

kabuki

IBIZA - Iedere vrijdag is er voortaan iets bijzonders te doen in de oudste club van het eiland, Pacha. En dat bijzonders heet Kabuki. Japans, maar van Nederlandse bodem op Spaanse grond.

KABUKI is de naam van het concept waarvoor je  elke vrijdag van 21.00 tot 01.00 terecht kunt in het Japanse restaurant van Pacha. Kabuki is een Japans dans theater waar je even helemaal weg wordt getrokken uit het dagelijkse leven. De combinatie van uitstekend eten en goede muziek is een geslaagd concept van de heren Donaes en Ken Abel. Zij wisten ook de harten van bezoekers van Km5 en El Ayoun op een dergelijke manier te veroveren.

Vanaf 21.00 kan je genieten van het  fantastische Kabuki menu met o.a. Sushi, Sashimi en andere lekkernijen uit de Japanse keuken. De topchefs van Pacha staan te popelen om je smaakpapillen te verwennen en de dj's om je oren te strelen. Wie erbij wil zijn hoeft voor het menu slechts € 50.- af te rekenen, de drankjes komen daar nog wel bij maar je kunt voor die 50 pop meteen naar het feest INSANE in Pacha, wat om 01.00 uur van start gaat.

Organisatoren, creators, netwerkers, vrienden van elkaar en ook nog eens dj zijn KEN ABEL en DONAES. Beiden zijn gespecialiseerd in lange sets en bouwen een feest graag in alle rust op om je, zoals het eigenlijk hoort, mee te nemen op een muzikaal avontuur. Door de lange opbouw kunnen we rustig spreken van een aangenaam voorspel wat een fijn spanningsveld opbouwt.
Om niet meteen vanaf je maaltijd met strakke en harde beats geconfronteerd te worden wordt er gestart op een laag volume en met een laag aantal Beat Per Minute. Naar mate de tafels verder leeglopen en de dansvloer voller, zullen beiden opgevoerd worden zodat de genuttigde maaltijd rustig verteerd kan worden met een dansje (of twee...)

Het geheel wordt natuurlijk omlijst met Japans entertainment. Wij lieten ons influisteren door de organisatie dat er échte Japanse Geishas sierlijk door het restaurant zullen bewegen en dat ze zelfs in Kimono aan de paal zullen dansen. Verleidingen genoeg lijkt ons om Pacha een keertje op de vrijdag met een bezoekje te vereren bij Kabuki!