Kabuki, Japans feesten

29 augustus 2014 Redactie 265

kabuki-pachaIBIZA - Elke vrijdagavond is het feest in Pacha, dat is natuurlijk geen nieuws. We wel nieuws is, is KABUKI. Kabuki is een feest met een Japans thema als een compleet concept met een goed stukje eten en daarna een dansje doen. Van Nederlandse bodem.

De Nederlandse dj's Donaes en Ken Abel verzorgen de muziek tijdens de avond, die begint met een Japans diner waarbij je tijdens de maaltijd geanimeerd wordt met Japanse show met bloedstollende mooie echte Japanse danseressen in de Sushi Lounge van Pacha. Het diner duurt van 21:00 tot 01:00. Er is iedere week een wisselend Kabuki menu met de optie om vlees, vis of vegetarisch te eten.

En na het eten heb je gratis toegang tot Pacha, want om 0:00 gaat het feestje van Donaes en Abel verder in de Global Room van de bekendste club van het eiland. Daar sluit dan ook Gianni Aragno aan om plaats te nemen in de dj booth. Alle drie de heren draaien fijne, warme deephouse sets, zoals dat eigenlijk hoort op Ibiza.

Donaes brengt je vast in de verleiding met de onderstaande set:
[soundcloud]https://soundcloud.com/donaes/kabuki-vol1-pacha-ibiza-donaes-ken-abel[/soundcloud]En als je dan toch eenmaal binnen bent in Pacha, dan pak je natuurlijk ook nog even muziek mee van dj's zoals John Digweed, Kevin Saunderson, MK en Reboot. In The Funky Room staan elke week ; DJ Pipi en Willie Graff.Meer informatie over dit unieke feestje op het eiland kan je vinden op de Facebook pagina van Kabuki.