Kilometer zwemmen voor foto met Messi

20 juli 2016 Redactie 204

[caption id="attachment_23874" align="alignleft" width="300"]Suli en Messi Foto: Twitter[/caption]

IBIZA - Een superfan, zo kunnen we de 24-jarige Atlético Madrid-fanSuli wel noemen. De gast zwom op Ibiza ruim een kilometer naar een jacht met daarop Lionel Messi om een foto met hem te kunnen maken.

Volgens El Mundo Deportivo twijfelde Suli geen moment toen hij wist dat zijn idool aan boord was. Hij deed zijn mobiele telefoon in een afgesloten plastic zak en zwom in de richting van Messi, iets waar hij zo'n twintig minuten voor nodig had. Uiteindelijk slaagde de missie en ging de steraanvaller van FC Barcelona met hem op de foto.

Ruim een kilometer moest Suli afleggen voor deze bijzondere foto. Even dreigde het alsnog fout te gaan omdat de mobiele telefoon kapot ging in het water, maar de voetballer van Barcelona vroeg het personeel aan boord een foto te maken en door te sturen.

Messi bood hem zelfs een sapje aan en nodigde hem uit voor een gesprek. Uiteindelijk bleef de fan van Atlético twintig minuten aan boord totdat een personeelslid voorstelde om hem met de tender terug naar de kant te brengen. Dat weigerde de man vriendelijk. "Zoals hij sprak en me adresseerde, leek het niet alsof het een wereldwijde persoonlijkheid is", aldus Sulli. "Hij was zeer bescheiden en ook zijn familie was voorbeeldig."