Komende dagen Ibiza

05 augustus 2019 Redactie 1769
Komende dagen Ibiza

Nog geen planning voor de komende dagen dat je op het eiland bent? Misschien staat hieronder wel iets tussen voor jou en je gezin of vrienden.

06 aug
Villa Mercedes, 20.00 uur Passeig de la Mar, 14 San Antonio.
Kom genieten van de nieuwe leuke cocktails en het tapas stijl menu. DJ Erik Hagleton zal deze ervaring nog specialer voor je maken.

Paco Fernandez Balearic Flamenco Fusion
Kumharas, 18.00 uur - middernacht Cala de Bou, San Antonio Bay.
Paco Fernandez en zijn band blijven op dinsdagavond drukte trekken met zijn beroemde Balearic Flamenco Fusion, 'feel the islands true essence'.
s Avonds (behalve op donderdag) kun je genieten van een rijk en gevarieerd menu met unieke gerechten die elk jaar worden vernieuwd. Met smakenexplosies die je uitnodigen om andere culturen te ontdekken zonder deze unieke en bijzondere locatie op Ibiza te verlaten, en de mogelijkheid om ze te begeleiden met een goede selectie Spaanse wijnen. http://bit.ly/ibzkumharas

Yoga
The Beach, 12 namiddag naast het Els Pins hotel, San Antonio Bay en iedereen is welkom.

07 aug
Fiesta de la Tiera 'Nit de l'Associació Vuit d'Agost'.
Parc Reina Sofia, 20.00 uur Carrer de Joan Xicó, 3, Ibiza-stad.
De traditionele spelen van kinderen zullen van 8pm worden gehouden die door de lezing van het protestmanifest en een vrij overleg bij 10pm van de Ressonadors worden gevolgd.

08 aug
San Ciriac (Ibiza Eiland Patroon Saint & Puig des Molins)
Fiesta, 08 aug, Diverse locaties en tijden, Ibiza en Puig des Molins.
Sant Ciriac is het belangrijkste feest van Ibiza, het is ook een feestdag op het hele eiland. 8 augustus is de heilige dag voor Sant Ciriac, maar het heeft nog een andere betekenis voor de eilandbewoners, want het was ook op deze dag in 1235 dat het Catalaanse leger de Moren omverwierp en het christendom naar Ibiza en Formentera bracht.
De dag begint om 10.30 uur met een concert van de Stad Ibiza Music Band op het Plaza de la Catedral. Om 11.00 uur zal de traditionele mis worden gehouden, gevolgd door de processie. Vervolgens zal een eerbetoon worden gebracht aan Guillem de Montgrí, met onder meer de toespraak van de voorzitter van de instelling, Vicent Marí. Om 13.00 uur vindt dan een optreden plaats van de Colles de Ball Pagés. Om middernacht wordt er een groot vuurwerk gehouden vanaf de zeewering van de haven van Ibiza.

Puig des Molins
Er zijn kinderworkshops in Puig des Molins tussen 18.00 en 20.00 uur en een traditionele snack van Sant Ciriac om 18.30 uur, terwijl u om 20.00 uur wacht op de grote gemeenschappelijke paella, vergezeld van muziek.

Hippy Market

Punta Arabi, Tijden variëren Punta Arabi Es Canar.
Meer info http://bit.ly/ibizan-markets

Hippy Market
Viva Cala llonga, Vanaf 18.00 uur De promenade Cala Llonga.
Meer info http://bit.ly/ibizan-markets

Levende volks- en teenmuziek voor het hele gezin.
San Ciriaco (Ibiza eiland Patron Saint & Puig des Molins)
Diverse locaties en tijden, Ibiza en Puig des Molins
Om middernacht is er een groot vuurwerk te zien van de zeewering van de haven van Ibiza. 

Streetfood & live muziek
Kumharas, 18.00 uur - middernacht Cala de Bou, San Antonio Bay.
Er is voor elk wat wils, van Vegan Pad Thai, sappige Burgers, sappige Hot Dogs, Kumharas Curry, en pizza's van de bruisende Manolo bij Pizza Entertainment De streetfood verkoop en -ondergang live muziek combinatie is een winnaar. Je bent in staat om een hapje te eten en terug te keren naar uw stoel om te genieten van het uitzicht, uw omgeving en goede muziek. http://bit.ly/ibzkumharas