Koningsdag 2019 vier je bij Can Jesper

07 april 2019 Redactie 512
Koningsdag 2019 vier je bij Can Jesper

Heb jij nog geen plannen met koningsdag en zit je dan op Ibiza? Bij Can Jesper zal het volop gevierd worden. Op 27 april ben je de hele dag welkom om het feest te komen vieren, het zal doorgaan tot in de late uurtjes.

Can Jesper is te vinden in Figueretas, op 27 april kan je hier de hele dag koningsdag vieren. Vanaf 17.00 uur kan jij jouw beste dansmoves showen of meezingen op echte nederlandse hits. Mis jij nou tijdens deze avond de echte Hollandse hit, dan kan je die natuurlijk ook aanvragen. Een dresscode op deze dag mag niet ontbreken, niet anders dan je al dacht is dit oranje. Voor degene die het beste gekleed is staat een lekker fles Cava te wachten. Trek al die spullen uit de kast dan maar!

Naast de hits en de kleding zullen er ook rood, wit en blauwe shotjes aanwezig zijn. Krijg je na al dat drinken honger? Ga dan niet naar huis, maar verwen jezelf met het heerlijke Hollandse gebak en snacks.

Vanaf 17.00 uur gaat het feest helemaal van start en zal doorgaan tot 03.00 uur. Neem al je vrienden en familie mee, want koningsdag vier je natuurlijk niet alleen!