Laatste keer Carl op terrace

15 september 2014 Redactie 240

[caption id="attachment_15241" align="alignleft" width="300"]carlcox-terrace Foto: Carl Cox Facebook[/caption]

PLAYA DEN BOSSA - Als je dit seizoen nog een keertje wilt genieten van een dubbel optreden van Carl Cox op één avond, dan is morgen je laatste kans want op dinsdag 16 september draait Carl voor de laatste keer dit seizoen op zijn eigen feest Music is Revolution op terrace.

De closing party van Carl Cox' feest is natuurlijk pas volgende week, maar deze week draait de "grandmaster" echt voor het laatst een vroege set op terrace in de meermalen tot beste club van de wereld gekroonde Space in Playa den Bossa. En uiteraard heeft Carl er weer voor gezorgd dat er een indrukwekkende line-up paraat staat voor morgen, net zoals hij dat het hele seizoen al doet.

Binnen in La Discoteca treffen we behalve Carl ook Ben Sims en Jon Rundell, Op het terras is het de host "20 years of Ovum" die Josh Wink, Ben Clock en Kink (live) presenteert. Het Sunset Terrace wordt gehost door radiostation Ibiza Sonica en wist daardoor Carl Cox, Igor Marijun en DJ Callum strikken voor een plek in de meest begeerde booth van het eiland. Op het verkwikkende dak, ook wel bekend als de Premier Etage tref je onder de sterrenhemel de door Tantra geboekte dj's Thank Go We Are Rebels en tot slot presenteren Local Heroes in E; Salon Hofer 66 en Eva Pacifico.

Het evenement op Facebook.

Wil je niet lang in de rij staan voor de deur en gebruik maken van de speciale eticket entrance, bestel dan tickets online in onze ticketshop.