Laatste optreden AVICII

27 augustus 2016 Redactie 202

avicii-laatste-optredenPLAYA D'EN BOSSA - Aan alle mooie dingen komt een eind. Zelfs aan de optredens van de Zweed Tim Bergling, ook wel 'bekend' onder de naam AVICII. Morgen staat zijn allerlaatste optreden gepland in de beachclub Ushuaïa in Playa d'en Bossa op Ibiza.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Nadat Avicii eerder had aangegeven oververmoeid te zijn en dat hij verslaafd was aan het kijken naar porno, vond Tim dat het allemaal genoeg was geweest. Hij hangt zijn koptelefoon aan de wilgen. Kort na deze aankondiging gingen er al snel verhalen rond dat hij wilde gaan stoppen met optreden en die bevestiging kwam definitief toen het event The Flying Dutch - Swedish Edition moest worden afgeblazen, omdat het management van Avicii niet kon garanderen dat de Zweed er ook daadwerkelijk op zou treden. Niet lang daarna kondigde Avicii inderdaad aan te gaan stoppen met toeren en optreden. Helemaal stopt hij niet in de muziek want geproduceerd blijft er wel worden.

Na een jarenlange plek als resident bij Ushuaïa valt dan morgenavond het doek. Een mooiere plek om een prachtige carrière af te sluiten.

Avicii bedankt op Facebook alvast al zijn fans voor de mooie jaren.

 

[/s2If]