Lekker en healthy op Ibiza

29 april 2019 Redactie 988
Lekker en healthy op Ibiza

Ook Ibiza staat niet alleen maar bekend om de vette happen, er zijn genoeg restaurants en cafés waar je heerlijke healthy sappen of eten kan halen. Zo dus ook in het Passion Cafe, wat hieronder uitgebreid beschreven staat.

Het creëren van een nog gezonder en gelukkiger Ibiza dan ooit tevoren is Passion Café, een Ibiza restaurant concept bedacht door Lana Love in 2002, dat nu is uitgebreid met een aantal top locaties. De laatste die opende is de langverwachte Passie in San Antonio. Op een adembenemende eerste rang locatie in de prachtige jachthaven, het twee verdiepingen tellende bruisende café ruimte biedt al jouw Passion favorieten, in een super chique omgeving met een top uitzicht.

Het originele Passion Café staat nog steeds trots op de bruisende hoofdstraat van Playa den Bossa - voor strandgangers, vakantiegangers en passerende feestgangers. Sappen, smoothies en salades worden geserveerd naast grote ontbijten, hamburgers en weelderige desserts. Passion San Jose is een 'opgewaardeerd' Passieconcept dat Passie Good Food & Wine wordt genoemd. Denk aan high-end eetgelegenheid in plaats van een café, hoewel je natuurlijk nog steeds de beste koffie van het eiland kunt halen - in een prachtig frisse ruimte.

Het Passion Restaurant in Marina Ibiza heeft overdag een high-end cafégevoel en 's avonds een biologische lekkere maaltijd. De nadruk op versheid en kwaliteit is hier ongeëvenaard, met alle producten rechtstreeks geplukt van de lokale biologische boerderijen en heeft alleen kip en vis op het menu - er wordt geen rood vlees geserveerd in een van Lana's restaurants. Passie Santa Eulalia, direct gelegen aan de drukke promenade, met meer aandacht voor de veganistische en vegetarische keuken.

Tot slot, maar zeker nooit de minste, biedt Passion Juicery in het Marina gebied nu een ontbijt de hele dag door, naast een koelkast vol met verbazingwekkende gezonde afhaalopties - perfect om mee te nemen aan boord van uw boot voor de dag - plus koud geperste verse sappen en meer.