Let’s get the party started at Eden!

09 oktober 2021 Redactie 311
Let’s get the party started at Eden!

 

We hebben er laatst al een artikel over geschreven, de heropening van enkele clubs op het eiland! Er zitten nog wel wat restricties aan het feesten, maar we kunnen weer! Niet alle reguliere nachtclubs openen hun deuren voor de korte tijd dat het wellicht mag, maar Eden in San Antonio doet dit wel! En hoe, vanavond trappen ze af met het eerste feestje.

 

Eden, wellicht heb je hier al eens van gehoord. Eén van de twee grootste nachtclubs in het Engelse gedeelte van het eiland. Of tenminste, zo stond dit gedeelte altijd bekend. Maar tegenwoordig is het niet meer zoals vroeger! Wie hier tegenwoordig komt kan genieten van de diversiteit van zowel mensen als leuke restaurants en gave clubs. Dit gedeelte van het eiland mag je deze dagen dan ook niet meer missen.

 

9 oktober, vanavond, start de club dan ook met het eerste event op de agenda: WNDRLND. Na 569 dagen gesloten te zijn trappen ze af met een house avond. Aanvang 23:00 uur. Tickets/ tafels zijn te koop via edenibiza.com. In verband met de huidige maatregelen zullen er tafels worden verkocht (geen losse tickets). Met dit ticket kun je ook dansen op de dansvloer! Wel dient er een mondmasker gedragen te worden op de dansvloer en kun je je drankje nuttigen op de tafel. Maar hé we kunnen weer wat! Wees wel op tijd want de tickets vliegen de deur uit.

 

Line up:

 

Paul Taylor (Retro)

 

Dermot C

 

Damon Hess

 

Be Like Butter

 

Danny Barry

 

Vive