Levenslessen die wij meekregen van Tony Pike

27 februari 2019 Redactie 1236
Levenslessen die wij meekregen van Tony Pike

Tony Pike leefde zoals hij dat graag wou, veel mensen waren jaloers op zijn leefstijl. Hieronder vind je acht regels waarom deze Ibiza held jouw kan helpen, het leven leuker te maken.

 1. Dim jouw licht niet
  Positieve energie is besmettelijk, maar dat geldt ook voor negatieve energie. Je hebt altijd de keuze hoe jij jezelf laat overkomen, maar je hebt ook de verantwoordelijkheid om je licht niet te dimmen om alleen maar te voorkomen dat je mensen die niet klaar zijn om hun eigen licht te zien, van streek te brengen of te intimideren. Leef groot, stralend helder, inspireer anderen om hetzelfde te doen. Tony toonde aan alles in het leven alsof het een feestje was. En het resultaat? Dat was het meestal wel.

 

 1. Nooit compromissen sluiten
  Het leven is kort. Dat weten we, dus waarom besteden zo veel van ons hun tijd aan banen die we haten? Tony was een man van actie, die veel verschillende landen, steden en  carrières uitprobeerde als je niet van iets houdt, verander het dan. Niemand anders zal dit voor jouw doen.

   
 2. Het leven moet leuk zijn
  Kunt jij je voorstellen dat Tony Pike van 9 tot 5 uur werkt in een baan waar hij niet tegenop kon? Nee, omdat hij dat niet deed. Hij ontwierp een leven waarin hij deed waarvan hij van hield. Soms hard werken, maar ook weten hoe hij van zijn werk moest genieten. En hij deelde die vreugde met iedereen waarvan hij wist dat het kon. Tony begreep dat we op de wereld gekomen zijn om te genieten. Dus bid dat één van jouw vrienden toegang heeft tot een villa op Ibiza dit jaar.

   
 3. Droom groot
  Wees niet bang om grootse plannen te maken; de jonge Tony besloot dat hij de wereld rond wilde varen voordat hij er geld (of vaardigheid) voor had.

 

 1. Wees nooit gebonden aan plannen
  Pikes Hotel begon  op een heuvel in het midden van niets, een plek voor Tony om gewoon in de zon te leven en zijn vrienden te vermaken. Het was nog maar half gebouwd toen de manager van een jonge band genaamd Wham naar binnen dwaalde en informeerde over het opnemen van een muziekvideo. Toen gebeurde Club Tropicana en de rest is geschiedenis.

   
 2. Blijf geïnteresseerd en interessant
  Ouder worden betekent niet dat we moeten stoppen met leren of proberen. Misschien willen we de bar niet als tachtigjarige ondersteunen, maar ons omringen met nieuwe en opwindende en dynamische mensen (in het geval van Tony  DJ's, producers, muzikanten, zangers en zeker modellen) is de beste manier om in leven te blijven in de breedste zin van het woord.

 

 1. Wees altijd trouw aan jezelf
  Authentiek zijn en dansen op onze eigen melodie kan moeilijk zijn in een samenleving die ontworpen is om je steeds maar aan te passen, maar de beloningen zijn enorm. Tony Pike was een man die graag op zijn eigen voorwaarden in het leven stond.

   
 2. Enjoy the ride
  Als we geluk hebben, vieren velen van ons onze 80ste verjaardag in de zon. Je hoeft geen feestbeest als Tony te zijn om ten volle te kunnen leven. Maar je kunt door hem geïnspireerd worden om te beslissen over jouw versie van je beste zelf en een geweldig leven.