Living in the present: SOLOMUN DESTINO

05 oktober 2017 Lisa 218
Living in the present: SOLOMUN DESTINO

Met de storm, regen en wind voelt de zomer in Nederland al weer als een hele tijd geleden. Maar op Ibiza, met haar warme temperaturen en waar feestgangers van over heel de wereld afkomen op de serotonine-verpakte closing parties, lijkt de zomer nog in volle gang.

Ook deze week komen mensen massaal op het populaire hippie eiland af, om nog extra veel gelukshormonen te verzamelen voordat de dagen echt korter en kouder beginnen te worden. En nog een weekje zon, strand, cocktails en Balearische beats, klinkt inderdaad zo gek nog niet.

Vanavond draait niemand minder dan Ibiza’s favoriete DJ, Solomun , in Destino Ibiza. Op Pacha’s open-lucht venue in Talamanca zullen dan ook weer heerlijke deephouse tunes uit de speakers komen. Solomun speelde in voorgaande edities op Destino met maar één andere guest DJ, maar voor de closing heeft hij een team van vijf internationaal erkende DJ’s verzameld.

Vanaf 17:00 tot 23:30 zal Solomun, samen met Recondite, Magdalena, Alex Kennon, Javier Gonzalez en Angioma het publiek voorzien van een spetterende showcase.

Behalve de beste muziek, is Destino Ibiza is ook onverslaanbaar wanneer het aankomt op het meest mooie uitzicht over Ibiza stad. Voor alle instagram-verslaafden zal het dan ook lastig zijn om hun telefoon te laten voor wat het is. Maar hoe moeilijk het ook is, probeer de verleiding om je vrienden lastig te vallen met een uur durende story te weerstaan. Het gaat ten slot om leven in het nu- party people.

En we weten het allemaal, van de leukste feestjes heb je de minste foto’s tussen je filmrol staan. Tijd om die perfecte selfie te maken is er nou gewoon eenmaal niet. Daarvoor zijn er teveel gezellige mensen om je heen. Wanneer ik zelf op een feest in Ibiza sta, vergeet ik überhaupt dat ik een telefoon bezit. Totaal niet mee bezig geweest. En achteraf, op de foto’s van het ontbijt van mijn collega en een filmpje van de hond van mijn oma na, heb ik natuurlijk niks gemist.