Louis Talpe in serie SBS6

30 augustus 2013 Redactie 269

Verliefd op IbizaNaast Manuel Broekman zal nu ook Louis Talpe zijn opwachting maken in Verliefd op Ibiza de serie. Dit zijn twee nieuwe gezichten in de cast, die verder veel bekende gezichten uit de bioscoopfilm bevat.

Ook Sanne Langelaar, die onlangs inviel voor Inge Schrama in GTST, krijgt een vaste rol. De serie zal in oktober op de zaterdagavond van SBS 6 te zien zijn. Sanne speelt de rol van nieuwkomer Suus en Louis geeft gestalte aan de wereldberoemde DJ Lo-Tus. Suus is nieuw op het eiland. Ze is bedrogen door de jongen waar ze mee samenwoonde in Zundert en wil een heel nieuw leven beginnen. Suus gaat werken in de strandtent van Sjoerd, gespeeld door Manuel Broekman. En mannen? Even niet. Dat kan je wel bedenken, maar Suus ontmoet al heel snel de wereldberoemde DJ Lo-Tus. Hij is leuk, hij gaat vanaf het eerste moment tweehonderd procent voor haar en… hij is wereldberoemd. Maar kan Suus zich weer overgeven aan een man? Ze moet leren dat niet alle mannen je bedriegen en opnieuw in de liefde vertrouwen.

Naast de perikelen van de vaste karakters komen er elke week mensen op het eiland op vakantie die hun eigen romantische avontuur beleven. Soms zijn dat hele nieuwe karakters, maar regelmatig komen er oude bekenden langs.

Of de serie een reëel beeld zal geven van wat er zich allemaal afspeelt op Ibiza valt natuurlijk te betwijfelen. In Nederland was de bioscoopfilm (mede door de naam?) een succes, maar op Ibiza werd de film als zeer slecht ervaren door de Nederlanders die op het eiland wonen. Opmerkingen als 'slechte B film', 'matig acteurwerk' en dergelijke waren wat wij lazen over de film op Ibiza.