We Love 7 september

25 augustus 2014 Eddy-jansen 252

welovefulllineupPLAYA D’EN BOSSA - Op zondag 7 september presenteert Space het zg. The Warehouse-project, een van de eerste thema-avonden in het Ibiza-tijdperk. Het thema kwam destijds uit de Engelse stad Manchester en vult nu een van de We Love Sunday’s-Avonden in Space.

Headliners zijn Nicolas Jaar, Joy Orbison en George Fitzgerald. Zij draaien in de grote zaal. Op de ‘terrace’ draait Kerri Chandler, voor Engelse begrippen ook een grote naam in de techno-wereld. Ook Richy Ahmed en ‘Eats Everything maken hun opwachting op het terrace. Het duo draait een vier uur durende back-to-backset.

Op het sunset-‘terrace’ zullen tal van on-aangekondigde dj’s hun muzikale kunsten vertonen. The Warehouse Project is een typisch Brits techno-feest met voor ons Nederlanders minder bekende dj’s. Deze namen zullen zondagavond 7 september in Space allemaal draaien: Nicolas Jaar, Kerri Chandler, Eats Everything & Richy Ahmed, Joy Orbison & George Fitzgerald, Benoit & Sergio, DJ Cheeba, Krysko & Greg, Drop The Mustard, Doris, Ryan O'Gorman, Kenneth Bagger en Ric James.

Meer info op: www.welove-music.com en www.thewarehouseproject.com

welovewarehouse

[Vertaling: Eddy Jansen, www.jansenmedia.nl]