'We Love' gaat de tweede helft in

31 juli 2014 Eddy-jansen 241

welovefulllineupPLAYA D’EN BOSSA – Een van de meest vermaarde uitgaansavonden op Ibiza, We Love Sundays in Space, zit al weer halverwege het seizoen en de lijst van hoogtepunten wordt langer en langer. De openingsparty al lijkt een leven geleden. Ook in augustus heeft We Love een fantastische line-up, te beginnen op 3 augustus met een zeer bijzondere gebeurtenis in samenwerking met BBC Radio 1 en het programma Essential Mix, als onderdeel van de Radio 1 Ibiza Weekender.

Voor dit event is de Britse DJ-set Skream uitgenodigd. Skream zal zijn Essential Mix in de grote zaal draaien, die daar live door de BBC wordt opgenomen. In de andere ruimten draaien onder meer Âme (techno), Dense & Pika, Jasper James en de Nederlander Joris Voorn. Technasia draait een uitgebreide afsluitende (techno)set.

Op de tweede zondag in augustus viert Loco Dice zijn verjaardagsfeestje tijdens We Love. Het 15 uur durende evenement telt twee optredens van Loco Dice zelf, verder draaien Chris Liebing, Chuck Kolf, Cirillo, Crack-T, Guti, Josh Wink, Martin Buttrich, Nightmares On Wax (DJ Set), Pulshar, Robert Dietz, Sin Plomo, Tini, Tobi Neuman, Vladimir Ivkovic en een aantal zeer speciale gasten.

Disclosure draait op de derde vrijdag in augustus, tijdens het Wild Life-event bij We Love. Skream, Bicep, Dusky, Carl Craig en Henrik Schwarz staan naast Disclosure in de line-up).

Op zondag 24 augustus draait Danny Tenaglia. Tenaglia is eenvan de grondleggers van het We Love-concept. Danny draait een uitgebreide set op het Terrace en doet dat samen met Paul Woodford. Terras set en zal worden vergezeld door een andere Terras staatsman en We Love bewoner Paul Woolford. In de andere rooms draaien o.m. Sasha, Julio Bashmore en Catz ’N Dogz.

Superstylers Groove Armada draaien in Space op de laatste zondag van augustus. Het is hun enige show op Ibiza deze zomer. De shows van Superstylers Groove Armada waren de afgelopen jaren legendarisch. Ook Kölsch, Enzo Siragusa, Rossko, James Zabiela, Daniel Avery, Ivan Smagghe en Ben UFO staat op deze vijfde zondag van augustus in de line-up.

We Love tickets koop je voor € 45.- online in de Ibizavandaag Ticketshop.

WLS_2014_A2poster_03aug WEEK 10_696 WLS_2014_A3poster_17aug WLS_2014_A2poster_24aug_v1 WLS_2014_A2poster_31AUG
[embedplusvideo height="526" width="800" editlink="http://bit.ly/1AClKUT" standard="http://www.youtube.com/v/LssibB2rAwc?fs=1&vq=hd720" vars="ytid=LssibB2rAwc&width=800&height=526&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=" id="ep8974" /]