We love sundays at Space 2014

15 februari 2014 Redactie 219

welovespace-2014Eén van de grootste, zoniet het grootste succesverhaal op Ibiza mogen we wel toekennen aan het vermaak in club Space op de zondag. Een niet te evenaren evenement wat ook voor 2014 op het programma staat van zondag 8 juni. Wekelijks staat de Space op zijn kop 's zondags tot en met 28 september als de closing party gevierd wordt. 

In 1999 gooide Darren Hughes de eerste We Love… party in Space op Ibiza. Darren & co. gaan deze zomer samenwerken met Lynn Cosgrave en de Safehouse Management team om de 16e seizoen van Sundays at Space te presenteren. We Are… We Love…

Lynn Cosgrave en de Safehouse Management team zijn verheugd om de samenwerking tussen Safehouse en We Love… aan te kondigen voor het seizoen van 2014. "Ik ben heel blij met hoe alles verloopt en kijk uit naar We Love… Sundays at Space die zijn positie als één van de grootste en beste avonden op Ibiza aan het herwinnen is. Ibiza is altijd opwindend en het is ons doel om, binnen de voortdurend veranderende muziekscene, aan het roer te blijven. Je kan een paar geweldige hoogtepunten verwachten, en hoogstwaarschijnlijk wat vuurwerk!“

-Lynn Cosgrave

"We Love… Sundays at Space is altijd een collectief geweest.  Hoewel het ‘collectief‘  We Love… door de jaren heen veranderd is, is de sfeer altijd een constante factor geweest voor mij. Het feest draait om de muziek waar WE van houden. Voor mij is de samenwerking tussen We Love… en Lynn Cosgrave en haar Safehouse team een blije, natuurlijke en logische vooruitgang en nu WE zijn gegroeid heeft het feest een breder spectrum en een reeks ideeën om op verder te borduren. Ibiza is continu aan het ontwikkelen, maar er zijn een paar gedachtes die altijd hetzelfde zullen blijven… We houden van Ibiza, en het belangrijkste van alles: We Love… Sundays At Space!"

-Darren Hughes

DISCLOSURE PRESENTEERT WILD LIFE

 

Er zijn maar weinig acts in de wereld die op dit moment met zoveel kracht en succes op hun doel afgaan als Disclosure. De Nummer 1 act uit de UK komt in 2014 terug en neemt We Love… Sundays At Space over met hun Wild Life events op 22 juni, 20 juli, 17 augustus en 14 september. De Wild Life shows die zijn samengesteld door Disclosure laten zowel de muzikale inspiratiebronnen van de band zien, als een selectie collega‘s uit de dance muziekscene. In de loop van de 4 data kun je het volgende verwachten: Dusky, Derrick May, Bicep, Octave One, Âme, Skream, Henrik Schwarz, Carl Craig en nog vele, vele anderen. Deze exclusieve events zullen de enige plek zijn op Ibiza waar deze zomer Disclosure Live te zien is.  

De hype rondom deze shows is al gigantisch. Het beperkt aantal early bird tickets voor iedere show zijn £20 en verkrijgbaar op www.welove-music.com. De tickets gaan heel hard en de verkoop zal niet eeuwig duren.

We Love… Sundays At Space, We Love… Wild Life, We Love… Disclosure!

 

De band aan het woord-

“We Love is één van onze favoriete clubavonden in de hele wereld: beste line ups, beste sound systems… we kunnen niet wachten om Wild Life daarheen te brengen!”

Web: http://www.welove-music.com 

Like ons op Facebook: http://www.facebook.com/welovemusic  

Volg ons op Twitter voor de laatste nieuws: @welove_music

[tekst: Jodie Kean]