Lovin Ibiza Festival staat voor de deur

24 april 2014 Redactie 252

poster-lovinIBIZA/PLAYA DEN BOSSA - Een heel klein beetje wordt toch zachtjes het seizoen op het eiland verlengd. Met activiteiten zoals die van het Lovin Ibiza Festival.

Lovin Ibiza organiseert een masterclass MASCHINE en TRAKTOR & de eerste editie van de International Competition BREAK DANCE. Deze activiteiten zullen plaatsvinden in respectievelijk op 2 mei om 16.00 uur en 17.00 uur in het Pacha Hotel en Sa Punta des Moli.

LOVIN IBIZA FESTIVAL presenteerde vandaag tevens het programma voor het festival op 3 mei in Fantasy Park. Het park zal voor het festival worden ingedeeld in vijf area's met verschillende muziekstijlen waar artiesten zullen optreden als Uto Karem , Danny Serrano , Tuccillo , Francisco Allendes , Kaleshy , Coyu , Paola Poletto of House South Brothers als headliners . De area's worden ingedeeld als: LOVIN'IBIZA Main Stage , Stage LOVIN'IBIZA vs ACHTERUIT , Stage Club , ROCK NIGHTS en de SHAKE Stage.

Het tweeluik LOVIN'IBIZA FESTIVAL zal ook plaatsvinden op 1 en 2 mei . Pacha opent het festival op donderdag 1 mei met House South Brothers, Oscar Armando 1 mei gastheer 's nachts met HUIS ZUID BROTHERS , ARMANDO PENA en OSCAR COLORADO in de dj booth en op dezelfde dag om 16.00 uur zullen alle deelnemers en gasten present zijn op een Open Air in Sa Punta des Moli met Kadem Mathias en Dosem . Bora Bora host op 2 mei , aanvang 16.00 uur , een warming-up die het publiek zal opwarmen voor het hoofdpodium van LOVIN'IBIZA FESTIVAL op 3 mei in Fantasy Park. Het festival wordt afgesloten op de avond van 3 mei met een spectaculaire afsluiting in club Space in Playa den Bossa met Reboot , Mendo en Kaleshy.

Voor meer informatie kan je terecht op de website www.lovinibizafestival.com 

plattegrond-lovin-ibiza