Magische tent te huur met buitendouche om oudejaarsavond in Ibiza door te brengen

02 november 2019 Redactie 1471
Magische tent te huur met buitendouche om oudejaarsavond in Ibiza door te brengen

Niet alleen in de zomer zijn er mensen die proberen om extreem te profiteren van de toeristen op het eiland. Oudejaarsavond is ook een uitstekende tijd van het jaar om alles te verhuren waar je kunt slapen. Een snelle zoektocht op Airbnb om oud en nieuw op het eiland door te brengen levert zeer opvallende resultaten op.

Een gastheer van dit verhuurplatform biedt in het noorden van het eiland "een magische tent" aan. Door "magie" lijkt de eigenaar de veelheid aan lampen en gloeilampen te begrijpen die boven de tent heeft gehangen, gelegen op een perceel waar de adverteerder woont.

Het is ook merkwaardig dat de douche voor degenen die besluiten om in deze cabine te blijven "buiten" is. Een geldige optie alleen voor de durvers, rekening houdend met de koude temperaturen die het eiland in die tijd van het jaar zijn. Omdat op dit punt een geïnteresseerde het toch niet zou kunnen doen, zegt de gastheer in zijn aankondiging uit dat "indien nodig" de badkamer in het huis kan worden gebruikt. Het heeft ook geen verwarming.

Om te koken moet je ook naar buiten gaan, want de enige manier om iets in je mond te stoppen is door de barbecue te gebruiken.

De prijs per nacht van deze tent is 103 euro. Als het gehuurd wordt van 28 december tot 2 januari kost het 665 euro, aangezien je 10 euro extra per dag moet betalen voor de schoonmaak en 90 euro servicekosten aan Airbnb.

Voor dezelfde data kun je op Ibiza een viersterrenhotel vinden voor 406 euro (zes nachten) of een hostel voor 249 euro.