Mannen gezocht voor Red Hot Ginger 2020 kalender

26 april 2019 Redactie 766
Mannen gezocht voor Red Hot Ginger 2020 kalender

Heb jij rood haar en vind jij van jezelf dat je er goed uitziet? Dan is er nu een mega kans voor jou. Er word nog gezocht naar zes ginger jongens voor op de Red Hot Ginger 2020 kalender, deze shoot zal op Ibiza gehouden worden.

Gingers uit heel Europa worden gezocht voor een 2020-kalendershoot op Ibiza. Fotograaf Thomas Knights en art director Elliott James Frieze hebben al zes oogverblindende gingers gevonden voor de helft van de kalender, dus de concurrentie is groot voor de overige plaatsen. Je moet ook aan bepaalde criteria voldoen om binnen te komen, namelijk dat je gespierd en een ginger moet zijn. Op de Kickstarter-financieringspagina van het project staat: "Nu, in het 7e jaar, gaat Red Hot naar de Balearen, waar de heetste ginger jongens uit heel Europa samenkomen voor één prachtige kalender voor 2020. Nu we een nieuw decennium ingaan, is het tijd voor Red Hot European Boys om in actie te komen. "We zijn op zoek naar nog zes andere ginger jongens uit heel Europa om zich aan te sluiten bij BK, James, Pablo, Jordan, Nicola en Dom in de 2020-kalender. Wees atletisch en heb een geweldige persoonlijkheid, en natuurlijk niet te vergeten rood haar. Ook moet je beschikbaar op Ibiza begin juni.".

Je moet ook bereid zijn om een beetje van dat atletische lichaam van je bloot te leggen, want de financieringspagina belooft dat de kalender 'naaktheid (niet expliciet)', 'prachtige lichamen' en 'strandbommen' zal brengen. De kalender is voor van de Terrence Higgins Trust, een liefdadigheidsinstelling die tot doel heeft een einde te maken aan de overdracht van HIV in het Verenigd Koninkrijk, en hoopt 12.725 pond te kunnen inzamelen. Door te doneren voor het project, kunt je jouw exemplaar van de kalender en je eigen Red Hot ondergoed in handen krijgen.

Zie jij kansen om je in de 'Red Hot European Boys 2020'-kalender op te laten nemen, hoef je alleen maar een paar foto's van jezelf in een onderbroek van Red Hot in een bericht naar de Instagram-pagina te sturen.