Marco Carola's Music On populairder dan ooit

10 augustus 2018 Redactie 452
Marco Carola's Music On populairder dan ooit

Hoewel het al Marco Carola’s zevende seizoen van Music On is op Ibiza, lijkt het techno feest in de Amnesia dit jaar nog populairder dan ooit. Iedere vrijdag avond staat zowel de legendarische ‘terrace room’, waar het het laatste uur licht wordt, als de clubroom bomvol. Tot in de vroege uurtjes dansen enthousiaste ravers door op de diepere techno sound van Carola, en zelfs wanneer het feest afgelopen is, om zeven uur ’s ochtends, staat de zaal nog steeds helemaal vol. Gelukkig is er voor de echte diehards nog een gratis afterparty op het strand van Bora Bora in Playa den Bossa.

Veel clubgangers beweren zelfs dat Music On het beste feest van het eiland is. En aan de gigantische rij te zien die zich iedere week weer voor de Amnesia vormt, zou dat best eens kunnen kloppen. Het feest van Carola heeft in ieder geval wel bijgedragen aan de bekendheid van Ibiza.

Vanavond, vrijdag 10 augustus, zullen Marco Carola en Felix da Housecat in de terrace draaien. In de club room staan Stacey Pullen en Jesse Calosso B2B Jean Pierre op het programma.

 

Ben jij een Music On groentje? Hier zijn dan nog wat handige tips:

-Sta je op de gastenlijst? Zorg dan dat je er echt op tijd bent. De gastenlijst is gratis tot 01.00, en dit betekent dat je hierna dus alsnog voor entree moet betalen. Vaak moet je ook heel lang in de rij wachten, en kan het dus gebeuren dat 00.45 al te laat is om voor 01.00 naar binnen te komen. Wees dus slim, en kom gewoon vroeg.

-Het is super druk in de Amnesia en mega warm. En het is niet zomaar warm - nee je bent echt drijfnat van het zweet alsof je net de marathon hebt gelopen. Dus neem een waaier mee en trek weinig kleren aan.

-Wees niet bang om geld uit te geven, want de drankjes in de Amnesia zijn het duurste van alle clubs in Ibiza. Een glas fris kost hier 12 euro en een red bull 14 euro. Ook voor een minuscuul flesje water betaal je 13 euro. Sorry.