Martin Garrix zet Pacha op ’n kop

05 juni 2014 Eddy-jansen 245

garrix-pachaIBIZA-STAD – Martin Garrix heeft bij zijn optreden tijdens Aoki's Playhouse in Pacha Ibiza een uitstekende indruk achtergelaten. De Amstelveense DJ draaide twee jaar geleden al eens in Privilege, maar was toen nog een onbekende. Na het succes van een aantal hits liep de Pacha woensdagavond vol voor de man, die met het nummer Animals de wereld veroverde.

Garrix –nog maar net 18 jaar- is hard op weg een van de beste DJ’s ter wereld te worden. Met een gladde routine zette hij de Pacha op z’n kop. Niet alleen met zijn eigen hits, ook met nummers van zijn landgenoten Sander van Doorn, Showtek en Hardwell. Garrix vormde het voorprogramma van Steve Aoki, maar had zelfs als headliner op deze avond niet misstaan. Het zal niet lang meer duren of Garrix heeft in een volgende zomer een eigen residency op Ibiza.

Garrix draaide woensdagavond een strakke set van anderhalf uur. In een lekker tempo kwamen hits als Animals, Proxy, Helicopter, Wizard en Tremor voor bij. Steeds beter weet de Amstelvener het publiek te bespelen. Eenmaal zelfs door bovenop de DJ-booth te springen om het publiek als een soort dirigent met zijn muziek te laten meebewegen. Bij het nummer Tremor kwamen ook de Belgische vrienden Dimitri Vegas en Like Mike achter de DJ-booth. Met de twee zuiderburen staat Garrix momenteel met Tremor hoog in de Top 40.
Garrix is deze zomer in elk geval nog twee keer op Ibiza te zien. Op 26 juni staat hij in disco Amnesia, op 30 juli tijdens Departures in Ushuaia.

[tekst: Eddy Jansen, www.jansenmedia.nl]