Meet The Residency's op We Love Sundays in Space

24 april 2014 Eddy-jansen 238

welovespace-2014PLAYA D’EN BOSSA – We Love Sundays is een van de meest populaire feesten in Space in het komende seizoen. Het concept draait al jaren tot grote tevredenheid van bezoekers en draagt zeker bij tot de toppositie van Space als discotheek in de DJ Mag Club Top 100. Space stelt haar resident-DJ’s op We Love Sundays voor in ‘Meet the Residents’.

Sasha is geen onbekende in Space. De Britse DJ draait al jaren op Ibiza en is daarnaast te vinden op veel grote festivals in de wereld. “Space is altijd bijzonder voor mij, het is de club waar ik mij het beste thuis voel. Het klinkt misschien afgezaagd, maar ik ben echt vereerd met de uitnodiging deze zomer weer op de Last Night On Earth-feesten te draaien. We gaan er echt legendarische zondagen van maken”, aldus Sasha.

Ook Skream, een Britse DJ, staat deze zomer regelmatig in op zondag in Space. De snel rijzende status van Skream werd vorig jaar zomer onderstreept, toen hij in het voorprogramma van Nile Rodgers en Chic draaide in San Antonio. Skream is een dubstep-pionier, die zich ook in andere house- en technostijlen heeft bekwaamd. “Ik eindig altijd met meer dan een geweldoig gevoel in Space. Ik zie er naar uit deze zomer weer in Space te staan!”

James Zabiela staat deze zomer al weer voor het dertiende (!!) jaar in Space en host deze zomer vier van de We Love…-avonden. “In Space heb ik het allemaal geleerd. Het is mijn huis ver weg van huis. We Love is een geweldig concept, zowel door de DJ als voor het publiek”, aldus James.
Dusky waren vorig jaar nog als gast-DJ’s op We Love… en is dit jaar uitgenodigd als residency. Afgelopen zomer maakte Dusky indruk met de avonden op het Space-terras en een keer in de discotheek, het duo staat nu vier keer als residency. “De grootste discotheek van de wereld heeft ook dit jaar weer de beste line-up”.
Ook Paul Woodford staat al weer tien jaar elke zondag in Space. “Een eer en geweldig om ook deze zomer weer op zondagavond present te zijn. Het We Love-concept staat nog steeds als een huis!”

Bicep draaide de afgelopen jaren al op We Love, maar dit jaar voor het eerst pas als headliner in de mainroom. De drie laatste shows op het terras maakten duidelijk, dat Bicep klaar is voor groter werk. “Ik kan niet wachten om terug te keren naar Space. Ik sta er al weer voor het zesde jaar, maar nu in de main room”.
Ben Ufo is house, techno en alles daar tussenin. Deze zomer staat Ben voor het derde achtereenvolgende jaar in Space. “Space is altijd bijzonder. Ik sta weer op het terrace en draai er met een aantal van mijn favoriete DJ’s”.
Ook Disclosure is geen onbekende in Space en staan op vier exclusieve zondagen in de mainroom. “Het is onze favoriete clubavond van de wereld: de beste line-up, het beste geluid. We hebben er zin in!”
De volledige line-up maakt Space de komende weken bekend.

[tekst: Eddy Jansen, www.jansenmedia.nl]