Meisje (19) uit handen geglipt van ex-partner (22) in San Antonio

05 december 2017 Lisa 214
Meisje (19) uit handen geglipt van ex-partner (22) in San Antonio

Een 19- jarig meisje is afgelopen zondag uit handen gekomen van haar 22- jarige ex-partner. De 22-jarige man zei dat hij ‘speciale dingen’ aan haar moest geven, en dat hij het meisje graag wilde ontmoeten in een veld in San Antonio.

De verdachte van Colombiaanse nationaliteit werd gisteren aangesproken door het Hof van geweld tegen vrouwen in Ibiza. Deze rechtbank heeft een straatverbod toegekend aan de man om te voorkomen dat hij het meisje nog benadert. Echter heeft de politie gisteren aan het Hof van geweld uitgelegd dat de man zes keer niet goed heeft gehandeld wanneer hij in contact kwam met haar. Afgelopen zondag, op de open plek, zagen het meisje en haar ex-vriend elkaar, omdat ze volgens haar moeders verhaal vertelde dat hij haar verschillende dingen moest geven.

Volgens de moeder van de jonge vrouw werd hij tijdens het gesprek jaloers en pakte hij met de arm het meisje haar gezicht. Ze ontsnapte en vroeg om hulp op de weg. "De derde auto stopte en met twee inzittenden; een man en een vrouw die het meisje brachten naar het medisch centrum.

De artsen van het medisch centrum waarschuwden de Guardia Civil. De agenten gingen naar het veld om de tas van het meisje op te halen en arresteerden vervolgens de verdachte. Gisteren, in het gerechtsgebouw, diende de gedetineerde een klacht in tegen het meisje, waarin ze zegt akkoord te gaan met hem.