Mercedes-Benz Fashion Week Ibiza 30 mei in Ushuaia

26 mei 2019 Redactie 750
Mercedes-Benz Fashion Week Ibiza 30 mei in Ushuaia

De merken van Alvarno, Andrés Sardá, Juanjo Oliva, Roberto Diz en The 2nd Skin Co en de Nederlandse David Laport showen hun voorseizoenscreaties op het ritme van de DJ op 30 mei naast het zwembad van het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel. Een evenement dat een "ontspannen en een minder stijf" evenement wil zijn, dat zijn de woorden van de directeur.

De ontwerpers die het evenement van IFEMA bijwonen zijn dit jaar Juanjo Oliva, Roberto Diz en de Nederlandse David Laport. In deze bijzondere setting delen ze dat het een "speels en ontspannen" evenement is. Je hebt een publiek dat je een meer authentieke reactie geeft, ver weg van de traditionele circuits. Deze plek is super professioneel, maar het feit dat je omringd wordt door mensen in badpakken, zorgt ervoor dat je veel afstand hebt van Madrid en zijn circussen.

Ibiza staat synoniem voor stijl en feesten en dat is het scenario waar de organisatoren naar op zoek zijn. "Een van de interessante dingen over de locatie is dat als je zegt dat Ibiza een modieuze plek is, dan ga je naar een modieuze plek. Alvarno's Álvarno Castejón en Arnaud Maillard benadrukken dat ze zich aangetrokken voelen tot "alles" van Ibiza, "hun energie, muziek, spiritualiteit en natuur. Ibiza is één van de meest internationale bestemmingen die we hebben en het past perfect bij de collecties in deze tijd van het jaar. En het feit dat je paradeert in Ushuaïa, de muziektempel bij uitstek op het eiland, is een authentieke luxe.

De ontwerpers, die in deze derde editie van het evenement herhalen, brengen "de barokke geest, , ze schitteren meer dan ooit", zeggen ze. Nuria Sardá, van Andrés Sardá, brengt "de exclusieve cruisecollectie voor de zomer van 2020; een die aandacht besteedt aan details, texturen en handgemaakte producten. Bovendien, als de laatste broche van de parade, de limited edition bikini die we hebben gemaakt voor Ushuaïa". Sardá viert de mogelijkheid om de stukken te presenteren in een omgeving "met een uniek licht en energie en met een ongeëvenaarde kracht".