Mercedes-Benz organiseert trainingsevenement met 13.000 man op Ibiza

18 november 2017 Lisa 287
Mercedes-Benz organiseert trainingsevenement met 13.000 man op Ibiza

Mercedes-Benz besluit Ibiza als locatie te gebruiken om haar nieuwste trainingsevenement te organiseren. Het autobedrijf kiest voor de faciliteiten van de Palladium Hotel Group om de nieuwste ontwikkelingen en laatste technologische voortuitgang aan haar commerciële netwerk te presenteren.

Van februari tot april 2018 zullen meer dan 13.000 mensen, inclusief verkopers en after-salesmedewerkers uit 50 landen, naar Ibiza gaan om in detail alle nieuwe functies te bestuderen die de nieuwe auto modellen bevatten.

Volgens Mercedes-Benz zelf is de constante training van werknemers een belangrijk vereiste om het commerciële netwerk bewust te maken van de voortdurende technologisch vooruitgang die het bedrijf in haar voertuigen bouwt.

De prachtige infrastructuur van het eiland Ibiza en het goede weer in het voorjaar zijn de doorslaggevende factoren geweest voor het hoofdkantoor van Mercedes-Benz in Stutttgart om Ibiza te kiezen als locatie voor het grootste trainingsevenement ter wereld.

De hotels van Palladium Hotel Group, Ushuaïa Ibiza Beach Hotel en Hard Rock Hotel Ibiza zullen exclusief geopend worden voor de medewerkers van het commerciële netwerk van Mercedes-Benz.