Met deze aanbieding ga jij met jouw moeder naar Ibiza

14 maart 2019 Redactie 300
Met deze aanbieding ga jij met jouw moeder naar Ibiza

Laat je moeder weten dat jullie dit jaar zeker samen op vakantie gaan, want de Ibiza aanbieding die in de Lidl folder staat laat je zeker niet aan je voorbij gaan. Je kunt vanaf 379 euro per persoon naar het eiland en je vlucht en huurauto zijn hierbij al inbegrepen.

Kijk, dat is nog eens een deal waarvoor je wakker gemaakt wil worden. Op naar Ibiza met je lieve moedertje, want deze aanbieding is goed. Heb je wel oren naar een achtdaagse vakantie naar het zonovergoten Ibiza? Dan wil je vast meer weten over de inhoud van deze Lidl aanbieding. Voor 379 euro zit je al acht dagen op het eiland.

Een 2,5 uur durende vlucht vanaf Amsterdam of Eindhoven brengt je naar het prachtige en zonovergoten eiland Ibiza. Bij aankomst voel je direct de ontspannen sfeer. Met een fijn hotel in San Antonio begint je vakantie goed. Dit voormalige vissersdorpje is uitgegroeid tot één van de meest populaire badplaatsen van het eiland. Wil je het zonnen afwisselen met een uitje, ook dit is geen enkel probleem. Bezoek Ibiza Stad of ga lekker shoppen tijdens op de Hippie Markt. 's Avonds komt het eiland helemaal tot leven in de vele bekende clubs. Ga hier naar een show van een wereldberoemde DJ en maak van je verblijf een onvergetelijke ervaring.

San Antonio was ooit een klein vissersdorpje, nu is het een bekende badplaats. Met drie minuten sta je vanaf je hotelkamer met je tenen in het zand. Geen verkeerde plek om te verblijven, dus. Het centrum van San Antonio is op 200 meter afstand, dus ‘s avonds heb je de auto niet eens nodig. Hier zijn genoeg restaurantjes, winkels en de grote en bekende club Eden.

Meer informatie over deze aanbieding vind je op Lidl-reizen.nl

 

 

 

Bron: Beautify