Miami Vice meets Ibiza: Paradiso Hotel

16 november 2017 Lisa 201

SAN ANTONIO - En net toen we dachten dat we alles hadden gezien, blijft Ibiza ons verrassen..

THINK PINK! Dat is waarschijnlijk wat de ontwerpers van het nieuwe Paradiso hotel in San Antonio Bay in gedachte hadden toen ze met de plannen van dit roze sprookje kwamen. Voortgekomen uit een idee van de Concept Hotel Group, wordt Paradiso dé nieuwste Ibiza hotspot en zal San Antonio dan ook gegarandeerd opnieuw op de kaart zetten.

Het Miami- geïnspireerde hotel is helemaal in de art deco stijl van de jaren 70. Denk aan okergeel, aquagroen en overal van dat oh zo foute maar heerlijke flamingoroze.

De lobby heeft meer weg van een hippe gallery uit downtown New York, en met genoeg kunst aan de muur biedt dit hotel net iets meer content voor je instagram dan je honderdste Ibiza selfie.

Het jaren 70 thema wordt ook in alle kamers tot in de puntjes doorgevoerd. Alle kamers en suites zijn lekker retro met Marshall speakers, een SMEG koelkast en gouden palmbomen. Do we need to say more?

Ook zal het Paradiso hotel maar liefst twee zwembaden hebben met roze (!) water. Bij één zwembad zal een DJ de hotelgasten vermaken met lekkere Ibiza beats, en bij de andere pink pool kunnen mensen in alle rust dealen met hun kater en bijkomen van een wilde nacht.

Verder is het hotel op loopafstand van één van de populairste strandtenten van het eiland: de Cala Bassa Beach Club.

Bekijk de foto’s en boek snel je kamer voor zomer 2018, want de reserveringen zijn al in volle gang. Zien we jullie daar?