Moeder woedend vanwege zieke dochter

03 februari 2019 Redactie 590
Moeder woedend vanwege zieke dochter

Een moeder is woedend nadat haar acht maanden oude dochter hand, mond- en klauwzeer tijdens een vakantie op Ibiza had opgelopen. Afgelopen oktober reisde een meder samen met haar man en hun acht maanden oude dochter naar Ibiza.

De familie had een heerlijke vakantie op Ibiza geboekt, maar dat liep helaas net iets anders dan ze zelf hadden verwacht. Op een zaterdag begon halverwege de vakantie begon het, hun acht maanden oude dochter werd een beetje onwel. Het begon nadat ze een dag had doorgebracht in de kids club van het hotel. Ze hadden wat uitslag ontdekt bij het kindje en daar was lotion voor gehaald bij de apotheek. Na 24 uur was het kind helemaal bedekt met de uitslag, het zag eruit als allemaal blaren en het jeukte enorm.  De ouders waren bang dat hun dochter niet zou kunnen vliegen, omdat ze zo ziek was. Dit kon uiteindelijk gelukkig wel en eenmaal zij thuiskomst heeft ze hun docht naar het ziekenhuis gebracht waar ze werd behandeld. Het heeft drie weken geduurd voordat ze weer helemaal hersteld was van de ziekte, het meisje houd alleen een aantal littekens eraan over.

Achteraf bleek dit probleem al langer in het hotel bekend te zijn, het personeel en de boekingsmaatschappij waren ervan op de hoogte. Dat is wat de moeder zo woedend maakte, er hing alleen een velletje van A4 formaat waarop dit duidelijk gemaakt werd. Andere hotel gasten vertelde dat de uitbraak van de ziekte al voor een langere tijd speelt daar. Ook de boekingsmaatschappij heeft een zorgplicht, om te minste klanten te informeren erover, zodat zij de keuze kunnen maken of ze wel of niet willen gaan.