Music On Closing Weekender groter dan ooit

05 oktober 2018 Redactie 297
Music On Closing Weekender groter dan ooit

We hebben er al eerder over geschreven, maar vandaag gaat het toch echt gebeuren. De drie dubbele closing party van Music On zal dit weekend de talk of the town zijn op Ibiza. Alle technoliefhebbers mogen dit geweldige feest van Marco Carola absoluut niet missen.

 

Music On is een van de feesten wat Ibiza tot het partyeiland heeft gemaakt wat het vandaag de dag is. Het is niets voor niets dat het seizoen daarom ook gesloten wordt met drie closing feesten, in plaats van een. Vanavond, vrijdag avond 5 oktober zal de eerste closing party van Music On plaatsvinden in de Amnesia. Heel de zomer lang heeft de vrijdagavond in de Amnesia in het teken gestaan van Marco Carola en Music On, en daardoor is het niet meer dan logisch dat de eerste closing party ook in deze club zal worden georganiseerd. Lauren Lane zal Marco Carola vergezellen in the The Terrace, en Stacey Pullen en Leon zullen op het programma staan voor de club room.

 

Morgen (zaterdag 6 oktober) vieren we nog een keer de music on closing, maar dan in  San Rafeal’s andere superclub Privilege. Marco Carola in de grootste club ter wereld; dit gaat onvergetelijk worden.  De Music On closing party is Privilege in tegelijkertijd de closing party van de club zelf. Dit kan niet anders dan mega spectaculair worden!

 

En op zondag 7 oktober zal het techno feest zich overdag al verplaatsen naar de Blue Marlin, waar we samen met Marco Carola voor de laatste keer het seizoen nu echt zullen afsluiten. Dan zullen we met ze alle toch echt weer terug naar de harde realiteit moeten, dat het partyseizoen nu echt is afgelopen op Ibiza.