Naar Ibiza voor de kerst

01 december 2018 Redactie 1246
Naar Ibiza voor de kerst

Het is zo ver, de december maand is begonnen. De feestdagen staan voor de deur dus het is tijd om de planning vast te stellen. Wat is er te doen op Ibiza nog voor de kerst? Op Sant Antonio wordt er van alles georganiseerd om jou, je vrienden en familie een geweldig kerstgevoel te geven.

VRIJDAG 7 DECEMBER

Om 20:00 uur is de grote opening van Municipal Bethlehem. De grote kerststal Jesús González Casado en er worden traditionele kerstliedjes gezongen door het koor van de Rociera Broederschap van San Antonio. In het oude stadhuis (ingang via bisbe Cardona straat).

ZATERDAG 15 DECEMBER

Van 11:00 uur tot 22:00 uur is er een bij het bekende ei rotonde een kerstmarkt met ambachtelijke kraampjes en kinderworkshops en animatie gedurende de dag.

Om 12:00 uur zijn er een creatieve workshops. workshops voor boomdecoratie, kerstkaarten en nog veel meer.

ZONDAG 16 DECEMBER

Om 10.30 uur begint de Solidariteit dag ten behoeve van de vereniging van kinderen met kanker (ASPANOB). In de tent van de Passeig de ses Fonts..

Om 11:00 uur begint het festival met verschillende shows. Met muzikale, artistieke en gymnastiekvoorstellingen.

Om 14:00 uur kan je Paella en drankjes halen voor 6 euro. Het is eigenlijk een beetje rollende keukens. Ook staan er kraampjes met bijvoorbeeld zoet gebak, pizza's, sandwiches, pinchos en tapas. Ook vind je hier een tweedehands markt, kinderworkshops en vele andere verrassingen.

DONDERDAG 20 DECEMBER

Om 18:00 uur is het ouderenfeest. Live muziek, stijldansen, chocolade proeverij met nougat en biscuit in goed gezelschap. Dit is in de Club des Clot Marès.

VRIJDAG 21 DECEMBER

Vanaf 12:00 uur in Ceip Can Coix (een groot Kerstfestival)

ZATERDAG 22 DECEMBER

Er is vanaf 17:00 uur een Christmas Childrens Party met een goochelaar en de kerstman komt een bezoekje brengen.

ZONDAG 23 DECEMBER

Om 11:00 uur in het Matinadal, zijn er activiteiten voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Zoals workshops, spellen, videospellen, knutselen en nog veel meer.

Om 18:00 uur is The Presumed Ratet. Een musical en theatrale kindervoorstelling, voor het grote publiek, om te lachen zonder te stoppen. De kindervoorstelling vind plaats in de gemeentelijke tent.

Kijk voor meer informatie en het programma  op http://www.santantoni.net/portalSanAntoni/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=5461&tipo=8&nivel=1400&layout=p_20_contenedor1.jsp&codResi=