Nachtje uit voor het goede doel

06 september 2019 Redactie 651
Nachtje uit voor het goede doel

Midden september een lekker avondje weg en ook nog eens het goede doel steunene? Dat kan! Op 15 september wordt er zo’n sfeervolle leuke avond gevierd.

Op 15 september om 18.00 uur organiseert Playing for Heroes een heerlijke avond met een acoustisch live benefiet concert van diverse artiesten van het eiland, zoals Claire Wakeman, Wiepke Pahrman en Joelle Vierling van oa Oh La La, Matteo Crocetti, bekend van Teatro Peyrera en Jan Evert van Apeldoorn van The Pianobar.

Het vindt plaats in San Miquel bij de sfeervolle finca can Montroca (fb can montroca). De volledige opbrengst van de hapjes en drankjes gaat voor 100% naar de diverse heroes van stichting Support Life. Deze Heroes zijn initiatiefnemers van goede doelenprojecten, zoals bijvoorbeeld Sandra stakel van stichting Tante Joy (www.tantejoy.nl)  die zich met hart en ziel inzet voor mantelzorgkinderen.

Het feest wordt mogelijk gemaakt door diverse sponsors zoals restaurant Bambuddha, Supermarkt Diferente en Vanguish Yachts. Exotische cocktails worden verzorgd door The Pianobar en de hapjes door Delores van (www.coco-roco.com)

Je kunt je aanmelden op fb playingforheroes. De entree (en parkeren) is helemaal gratis!