Namaste opent 5 juni zijn 22ste seizoen

04 juni 2019 Redactie 1426
Namaste opent 5 juni zijn 22ste seizoen

Het Namaste-feest keert terug naar Las Dalias Ibiza, met een authentieke reis op zoek naar creativiteit, schoonheid, tolerantie en liefde, op woensdag 5 juni om het 22e seizoen te vieren. Op deze zeer speciale opening zal muziek van onder andere Rico Loop, Medusa Odyssey & Bahramji, Gaya Brisa, DJ Alok en Jon Michel te horen zijn. Van 19.00 uur tot middernacht worden er verrassingen voorbereid door het langste feest in de tuin van San Carlos.

Vanaf deze woensdag tot en met 25 september neemt Namaste de aanwezigen mee op een kleurrijke reis in een unieke ervaring met het stempel van Las Dalias. De Namaste familieceremonie, heilige vuren, Pachamama Sacred Area, optredens, kunst, live muziek of live shows, Saloon BazArt, het charmante kindergedeelte, de Street Food Area en het tuinrestaurant. Rico Loop begint als eerste, met zijn verrassende ritmes, gevolgd door Medusa Odyssey & Bahramji op het tuinpodium met hun epische sets. Gaya Brisa neemt het over met frisse geluiden in het Las Dalias Café, dat omgetoverd is tot de "Moon Room", en in de tuin, zullen DJ Alok en Jon Michell te klinken zijn. Merel biedt een explosie van liefdevolle kleuren en vibraties, maar daarnaast is er ook Pachamamamamamuziek voor de ziel, gemaakt door Tao Txana & Chencho ChenZu. Later zal DJ Eva Pacifico de "Dance Temple" leiden, wat een vreugdevolle en krachtige ervaring oplevert. Vanaf middernacht wordt de beste muziek van haar vaste dj's gespeeld in La Sala, omgebouwd tot de "Danstempel", om iedereen te laten dansen onder de eclectische klanken van de leden van de "Namaste-stam".

De toegang tot dit feest is gratis tot 21.00 uur gedurende de zomer en kost na die tijd 15 euro. De Namaste party belooft veel verrassingen voor haar tweeëntwintigste seizoen en is nu al een must voor elke Ibiza-ervaring.