Neef Guetta overleden op Ibiza

24 juli 2012 Redactie 260

samuel-guettaupdate: 15.42, optreden David Guetta tomorrowland gaat door

Een volle neef van de Franse dj David Guetta is vorige week dood aangetroffen in zijn villa op Ibiza. De 40-jarige Samuel Guetta stond sinds 2008 aan het hoofd van het label Cadenza Records en was een bekendheid onder de clubbers op het eiland en een veel geziene gast in verscheidene discotheken het eiland.

Guetta zou donderdagnacht onverwacht zijn overleden. Details over zijn dood zijn nog niet bekend. De Fransman laat een vrouw en twee kinderen achter. Hij was een neef van David Guetta (44), bekend van hits als 'I Gotta Feeling' met de Black Eyed Peas en 'When Love Takes Over' door Kelly Rowland.In 1997 was Samuel Guetta naar het eiland verhuisd na een carrière in de advertentiewereld in Parijs. Op Ibiza zette hij een dj- en bookingbureau op. Hij zat ook achter de bekende website Ibiza Voice, waar hij eigenaar van was. Zijn personeel heeft een persbericht uitgestuurd over de dood van hun 'graag geziene oprichter, vriend, baas en inspiratie'. In het persbericht wordt Guetta's liefde voor het leven en zijn passie voor muziek benadrukt.
Update:
Even werd gevreesd dat het optreden niet zou doorgaan. Maar fans van David Guetta kunnen opgelucht ademhalen. Organisatrice van Tomorrowland Debby Wilmsen liet alvast weten dat het optreden doorgaat. "Zolang zij ons niets laten weten, verloopt alles nog volgens planning."

David Guetta deelde eerder dit jaar via een videoboodschap mee dat hij uitkijkt naar het Belgisch dancefestival. "Overal ter wereld waar ik kom, spreken mensen mij aan over Tomorrowland." Vanaf het begin kan het festival rekenen op de aanwezigheid van Guetta. Enkele jaren geleden annuleerde hij zijn optreden op de Love Parade vanwege het drama dat het leven kostte aan 19 mensen. Maar de dag daarna was hij terug aan het werk op Tomorrowland.