Niet op stap en toch luisteren naar dance muziek

18 juli 2013 Redactie 245

internet-radioEr zijn wel eens van die dagen dat je geen zin hebt om uit te gaan op Ibiza en gewoon lekker thuis wilt blijven. En de setjes die je had meegenomen op je iPad gaan je een beetje vervelen. Gelukkig is er licht aan de horizon, want voor goede muziek zit je op de beste plek van de wereld.

We bekijken een aantal radio stations op internet. Sommige zenden ook in de ether uit. Voor de actuele ether frequenties kijk je het beste op de websites van de desbetreffende stations.

Ibiza-Global-Radio-CoverIbiza Global Radio.

Dit station is er bij veel clubbers met de paplepel ingegoten want bijna zelden spreken we iemand die het station niet kent. Ibiza Global Radio doet realtime verslag van de grotere events op het eiland en draait 24/7 dance- en dance gerelateerde muziek. Tip: luister op zondagmorgen naar de heerlijke chill-out grooves van José Maria Ramon als je thuiskomt na het stappen.

Luisteren op internet naar Ibiza Global Radio kan door HIER te klikken.

 

 

 

sonicaIbiza Sonica.

Ibiza Sonica is een echt lokaal Ibiza radio station wat dance hoog in het vaandel heeft staan en regelmatig zeer grote dj's als gast ontvangt. Ook verslaan ze events in realtime, zoals de verjaardag can Carl Cox bij Sands op Ibiza.

Meteen luisteren? Klik dan DEZE LINK aan.

 

flaix ibizaFlaix Ibiza.

Wellicht bij veel van onze lezers een onbekende, maar Flaix Ibiza is een station wat in de winter zelfstandig draait en in de zomer support ziet van de mainroom van één van de beste clubs op het eiland: Amnesia.

Flaix doet net als de andere hierboven genoemde radio stations realtime verslag van grotere events in Amnesia.

Als je naar Flaix wilt luisteren, surf dan naar hun HOMEPAGE.

 

uzicUZIC.CH.

De liefhebbers van techno en minimal komen pas echt goed aan hun trekken als ze afstemmen op- of surfen naar Uzic.
Uzic.ch is een Zwitsers radiostation wat zich alleen met deze 2 muziekstromingen bemoeit. 24/7 en zonder enige spoor van reclame genieten van minimal en techno.

Direct luisteren? Ga dan naar hun WEBSITE.

 

 

bunkertvBunker.tv.

We blijven nog even hangen bij techno muziek. Voornamelijk snoeiharde Duitse industriële techno, dat is wat we hier te horen krijgen. Fijn als je nog even wilt blijven gaan als je naar Cocoon geweest bent of zo...

De URL van het station.