Nieuwe club Octan Ibiza opent zijn deuren in juli

03 juni 2019 Redactie 962
Nieuwe club Octan Ibiza opent zijn deuren in juli

Een nieuwe club genaamd Octan Ibiza opent zijn deuren op het Witte Eiland in juli. Dit was voorheen Sankeys in Playa d’en Bossa, met een frisse start proberen ze weer nieuw leven in de locatie te brengen.

Wekelijkse residenties en eenmalige evenementen in het weekend zullen de eerste fase van de club zijn, met Lindsey Matthews, Kellie Allen en Stephane Ghenacia, samen met muziekdirecteur Ryan O Gorman. Nicholas Dixon en Andreas Brooks zullen ondertussen het visuele ontwerp van de club voor de openingsfase behandelen. Een groter renovatieproject en een groter evenementenprogramma wordt in 2020 gedaan. Het begint allemaal op zondag 7 juli met Steve Lawler's Warriors party, waar Fuse's Enzo Siragusa en Seb Zito zich bij Ben Sterling zullen aansluiten. De line-up voor de tweede zaal zal later in de week worden aangekondigd.

O Gorman had dit te zeggen over Octan's muzikale programmering. ‘’De evenementen waar we in 2019 mee aan de slag willen gaan zijn vooral house en techno in het algemeen. We zijn gezegend met een veelvoud aan kleinere zalen in de club waar we ons zullen richten op meer alternatieve geluiden en we zullen deze zomer experimenteren met een aantal speciale eenmalige evenementen. In de tweede fase zal er wekelijks een completer programma zijn dat de zaal opent voor een breder scala aan muzikale smaken. Warriors is de eerste residentie die we hebben aangekondigd - dit was het vorige paradepaardje van de locatie. Steve Lawlers kenmerkende stijl en zijn focus op aanstormend talent hebben het geluid van de avond vooral bij het jonge Britse publiek en de arbeidersgemeenschap op Ibiza versterkt, dus was het belangrijk voor ons om dit erfgoed te behouden. We zullen de komende week een aantal grote residenties aankondigen in zowel de house als de techno wereld. Mensen kunnen echte muziek verwachten op Octan Ibiza.’’