Nieuwe club in San Antonio

20 juli 2016 Redactie 264

alter-ibiza-1SAN ANTONIO - De stad San Antonio doet er alles aan om het Chersonissos 2.0 imago te ontsnappen. Het nieuwste wapen in deze strijd is een nieuwe club voor mensen boven de 25 jaar.

We spreken over San Antonio's Alter Ibiza , gelegen in de baai in de buurt van Cala de Bou. De club richt zich op het wat oudere stap publiek en zal uitsluitend mensen toelaten van 25 jaar en ouder.

Vanaf donderdag 21 juli kunnen volwassen clubbers terecht in Alter Ibiza, die een gevarieerd programma hebben samengesteld. Zo is er op maandag te luisteren naar oldschool sessies op het feest Retro, terwijl het evenement Iculture de dinsdagen gaat vullen met Deephouse. Op de woensdag is het de beurt aan funk en soul met ANTZ. Op donderdag is het een avond die geheel gerecht is op de gayscene tijdens Engage; georganiseerd door Fat Tony, die samenwerkte met supersterren zoals Madonna, George Michael en Luther Vandross.

Op de vrijdagen komt een oude Ibiza legende de dansvloer opzwepen. DJ Alfredo organiseert dan Boutique Baleares en ook op zaterdag neemt Alfredo plaats achter de dj booth.

De week wordt afgesloten met een bijzonder evenement: Carwash. De opbrengsten van dit feest gaan voor de volle 100% naar dj's en promotors, zodat je in de komende maanden gegarandeerd bent van namen zoals Jo Mills , DJ Antz , DJ Alfredo , Rusty Egan en Scott Gray.

Naast de dansvloer kent de club drie bars waarbij er bij één bar een cocktail specialist aan het werk is om de meest uiteenlopende en verrassende cocktails te maken.

Alter Ibiza heeft beloofd om er streng op toe te zien dat ze met schappelijke entreeprijzen zullen komen en ook de drankjes zullen er voor een normale prijs verkocht gaan worden.

De commentaren van de Engelsen die de club uit het verleden nog kennen zijn echter niet mals; zij verwachten helemaal niets van deze nieuwe telg in clubland.

Alter officieel opent op woensdag 20 juli voor mensen op uitnodiging. Vanaf donderdag 21 juli is de club voor het publiek geopend.

alter-ibiza-4 alter-ibiza-3 alter-ibiza-2

[googlemap lat="38.967367" lng="1.297147099999961" align="undefined" width="495px" height="225px" zoom="14" type="G_NORMAL_MAP"]38.967367,1.297147[/googlemap]

Web: Alter Ibiza