Nieuwe verbindingsvlucht tussen Ibiza en Mykonos

22 juni 2019 Redactie 1150
Nieuwe verbindingsvlucht tussen Ibiza en Mykonos

Een gloednieuwe rechtstreekse vlucht van Ibiza naar Mykonos wordt gelanceerd met de Aero inter-island shuttle service. Hierdoor kan je van Ibiza rechtstreeks naar het prachtige Mykonos vliegen voor een klein uitstapje en weer terug.

De nieuwe pop-up service zal een beperkte periode maar zijn, met een start van drie keer per week op dinsdag, donderdag en zaterdag van 16 juli tot en met 20 augustus van dit jaar. Reizigers die beide plaatsen willen kunnen ervaren, kunnen dat nu doen zonder dat ze moeten rennen om aansluitende vluchten in meerdere luchthavens te halen. Voor muzikanten die regelmatig in beide locaties werken, zal de nieuwe dienst hen ook helpen om zorgeloos naar zomershow-data te komen met een vlucht die in slechts drie uur duurt. Passagiers kunnen genieten van een premium en naadloze semi-private reiservaring in topstijl op een van Aero's 16-zits jets, die onverstoorbaar en klaar voor vertrek op hun bestemming aankomen. Elke jet biedt een ruime cabine en gratis hapjes en drankjes, inderdaad alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en ontspannen vlucht die zo stressvrij mogelijk is. Met Aero die de twee eilanden met elkaar verbindt, hoeft niemand meer een feestje te missen en kunnen reizigers binnen dezelfde vakantie genieten van de schoonheid en rust van beide eilanden.

Jaimee Zullo, hoofd van de gemeenschap bij Aero, geeft commentaar: "Gebrek aan toegang tot directe, betaalbare vluchten weerhoudt een meerderheid van de mensen ervan om deel te nemen aan de bruisende muziekscene en de prachtige landschappen van Ibiza en Mykonos.