Nog naar een feestje aan het eind van het seizoen?

28 september 2021 Redactie 1066
Nog naar een feestje aan het eind van het seizoen?

Het nieuws gaat de ronde dat de clubs in Ibiza weer hun deuren mogen openen! Dit zou FANTASTISCH zijn na bijna 2 seizoenen gesloten te zijn. Normaliter begint het seizoen in mei voor de clubs. Zo heb je de week vol met openingsparty’s waarbij het barst van toeristen op het eiland. Begin oktober vinden de closing party’s normaliter plaats.

 

Het nieuws is nu dat clubs op Ibiza wellicht 8 oktober open mogen! Dit is mede bevestigd door Spaanse media op het eiland, zoals Periodico de ibiza. Er wordt gezegd dat ze open mogen tot 05:00 uur in de nacht. Klein minpuntje, er zou niet gedronken mogen worden op de dansvloer. 75% van de normale capaciteit zou toegestaan zijn en iedereen dient een mondmasker te dragen. Wel wordt er nu gewacht op een officieel statement vanuit de overheid.

 

Mochten ze open mogen is het nog de vraag welke clubs opengaan en kunnen en tot wanneer. Veel clubs werken met een seizoen programmering en hebben te maken met hoge opstartkosten. Tot nu toe zeggen Cova Santa & Ushuaia Ibiza, die wel open konden tijdens de zomer, klaar te zijn voor de closing paty’s. Wachten dus op een officiële verklaring en wie weet kunnen we dan de laatste feestjes meepakken

Lekkerboats lekkerboats side Corendon