Nu ook dansen op de luchthaven

20 juli 2012 Redactie 254

bar-guetta-ibiza-airportDJ David Guetta neemt de regel van de gemiddelde clubber op Ibiza wel erg serieus: 'Party till you drop'. Hij heeft samen met zijn vrouw Cathy een unieke 'loungebar' geopend in de luchthaven van Ibiza, zodat de echte party die-hards tot de allerlaatste seconde kunnen doorgaan met feesten.

Als naam voor de bar koos Guetta voor 'F*ck Me I'm Famous', genoemd naar zijn beroemde albumcollectie met compilaties van de dance plaatjes die hij draait op Ibiza.

Serveersters in fluo T-shirts, drankjes (uiteraard) én een heerlijk feestsfeertje. Reizigers die op hun vliegtuig wachten, kunnen bovendien een Guetta-cocktail bestellen. Dag, nacht, ochtend, avond of namiddag, de 220m² grote bar zal 24u op 24 ter beschikking staan van treurende eilandverlaters.

"Mensen die Ibiza moeten verlaten zijn altijd erg droevig. Aangezien ze toch meestal nog wat uren moeten wachten voor hun vliegtuig er is, willen mijn man en ik hen de kans geven om zich tot de laatste snik te amuseren", aldus Cathy Guetta in de Franse krant 'Le Parisien'.

[caption id="attachment_1566" align="aligncenter" width="495"]David Guetta en zijn vrouw Cathy David Guetta en zijn vrouw Cathy[/caption]