Het Oceanic Ibiza Festival wil 2.000 mensen bij elkaar brengen om de oceanen te redden

13 juli 2017 Lisa 245
Het Oceanic Ibiza Festival wil 2.000 mensen bij elkaar brengen om de oceanen te redden

De bijeenkomst van muziek, kunst, wetenschap en ecologie zal plaatsvinden op 20 juli in Cala Jondal. Een van de belangrijkste gasten van dit festival is DJ Solomun,

Muziek, film, kunst, lezingen, technologische ervaringen, film en optredens is wat je zal aantreffen op het Oceanic Ibiza Festival wat gehouden wordt op 20 juli bij Cala Jondal. Naar verwachting trekt het festival 2000 bezoekers.

Het evenement wordt georganiseerd door de Global Oceanic Foundation, welke in 2016 is opgericht door Lea d'Auriol en Luis Navia.

Het festival is een verzameling van natuurliefhebbers, sprekers, kunstenaars, natuur instellingen en merken gericht op non-profit.

De missie is het bewust maken van het belang van het behoud van de oceaan. Het programma bied tal van activiteiten vanaf 16.30 tot middernacht met de oceaan als rode draad. Denk hierbij aan muziek, lezingen, paneldiscussies, kunst, vitual reality, een eco markt en een speciaal gedeelte voor kinderen.

Muziek en Kunst

Daarnaast zijn er optredens van niemand minder dan Blond en DJ Solomun. Als extra innovatieve ervaring van deze muziek zijn er virtual reality brillen die een 360 graden beeld van de oceaan weergeven. Met deze ervaring kun je je onderdompelen in de schoonheid van de zee, en kun je je laten inspireren voor de empathie van de onderwaterwereld.

Daarnaast is er een modeshow ontworden door studenten van Parson School of Design in New York die een collectie hebben ontworpen uit gerecycled plastic.

Daarnaast heeft Ocean Global 20 internationale en lokale bedrijven uitgenodigd om aan het publiek hun innoverende werk op het festival te laten zien. In de sectoren voedsel, mode, technologie en actief verbruik.