Om te doneren op de nacht van 31 december

27 december 2019 Redactie 576
Om te doneren op de nacht van 31 december

De Consell de Formentera meldt, via het gebied van Cultuur, dat ze voor 31 december een speciale avond hebben voorbereid om de benvinguda 2020 te doneren, zoals uitgelegd door het raadslid voor Cultuur en Festivals, Susana Labrador, die "alle mensen van Formentera heeft uitgenodigd om naar het park van Sa Senieta te komen om hun zegen te geven aan het nieuwe jaar en te genieten van een feestelijke avond".

Voor deze eerste nacht van het jaar zijn er twee gratis muzikale optredens geprogrammeerd. Het eerste optreden is de groep Dalton Bang-versies vanaf 1 uur 's nachts, waarna de Franse DJ Tom Costino de leiding heeft over de voortzetting van het festival.

De Dalton Bang is een collage van muzikanten met een enkel doel, om ze van de grootste steden naar de kleinste locaties te brengen, om ze aan te kleden voor een feest zonder precedenten. We verwachten een avond vol muziek en vooral goede muziek van de hits van de jaren '70 tot de meest actuele patxanga.

Daarna komt Tom Costino. Hij is een Franse muzikant die beschouwd wordt als een echte acteur in het nachtleven. Tom Costino speelt de belangrijkste plaatsen ter wereld, zoals Boston, New York, Istanbul, Marrakech, Londen, Venetië, Ibiza en Formentera. Tom's muziek is een heerlijke mix van disco, funk, en pop.