Onderwater ervaringen

20 juli 2016 Redactie 214

snorkelenIBIZA - Wie Ibiza boven de grond wel heeft gezien, kan eens overwegen om voor een paar tientjes een onvergetelijke onderwater ervaring mee te maken. True Blue brengt je naar de mooiste plekken onderwater.

True Blue Experiences heeft maar liefst dertien unieke snorkelspots rond het eiland waar je onder begeleiding unieke onderwater ervaringen op kunt doen. Luca Coleman neemt je mee op avontuur voor een schamel tientje per uur naar echt spectaculaire plekken die je eerder in de Caribische eilanden dan op Ibiza zou verwachten. Het enige wat je mee moet nemen zijn goede wandelschoenen, voldoende drinkwater en een snack want voor de rest wordt gezorgd.

Zoals verwacht zijn de spots voornamelijk te vinden langs de noordkust van het eiland, op twee na. De meest spectaculaire is een trip met de naam "Return to the caves of light".
Dit is een uitzonderlijke locatie. Op zijn best rond 12 uur in de maand juni als het licht precies door de opening van een onderwatergrot valt. Een flinke tocht om er te komen, maar zeker de moeite waard. De maximale duikdiepte hier betreft 26 meter onder de zeespiegel.

Wil je meer informatie, bezoek dan de website eens waar je meer video´s zoals onderstaande kunt vinden, samen met heel veel foto´s.

www.trueblueexperiences.com