Ontdek Tagomago – het meest exclusieve eiland in de Middellandse zee

26 augustus 2017 Lisa 205
Ontdek Tagomago – het meest exclusieve eiland in de Middellandse zee

Beroemde DJ's, een gastenlijst met hollywood sterren, ongelimiteerde hoeveelheden champagne- op de feesten in Ibiza kan het niet over de top genoeg. Wanneer je zelf een feest organiseert, is het dan ook een ware uitdaging om aan de veeleisende verwachtingen van de feestgangers op het eiland te voldoen. Dus als je echt indruk wil maken, zal je helaas wat creatiever moeten zijn dan een borrel geven bij de lokale strandtent.

Je zou kunnen kiezen voor een feest op Formentera, het indrukwekkende eiland zo’n 45 minuten van Ibiza vandaan. Maar wat voorheen de ideale plek was om de drukte van Ibiza te ontvluchten, is inmiddels ook al een waar toeristische bestemming geworden.

Wat nog weinig mensen kennen is het exclusieve privé eiland Tagomago, een van de mooiste eilanden in de Middellandse zee wat 900 meter van de kust van Ibiza vandaan ligt.

Tagomago is het perfecte privé paradijs, waar mensen ultieme luxe en exclusiviteit kunnen ervaren. Met zo’n 600.000 m2 schitterend groen natuurgebied, is het idyllische eilandje de perfecte locatie om een bijzonder en indrukwekkend feest te geven.

Dus wil jij een feest geven dat je vrienden nooit zullen vergeten? Zo’n mooie bruiloft organiseren dat je partner niet anders dan ja durft te zeggen bij het altaar? Dan is Tagomago misschien wel een idee voor jou. Het eiland kan per week worden afgehuurd voor zakelijke en particulieren evenementen.