Opening Circoloco 2014

27 mei 2014 Redactie 262

dc10-opening-2014SAN FRANSESCO - Deze week regent het op Ibiza. Geen neerslag van moeder natuur, maar openingsfeesten. De kranten worden weggehaald van de ramen, de rolluiken gaan weer omhoog. En na een te lange winter was het ook weer tijd voor wat clubbers het feest der feesten noemen: Circoloco bij DC10.

Wij kenen er naar uit en toen het zonnetje nog hoog aan de hemel stond vertrokken we al richting Salinas om vooral maar niets te hoeven missen van dit feest. Al bij aankomst op de parking wisten we dat het weer los zou gaan, de beats beukten de vliegtuigen welhaast van de startbaan. Circoloco! Terwijl iedereen in de rest van Europa achter een stoffig bureau zich af zat te vragen hoe de week door te komen, begaven wij ons in het walhalla van de clubscene: DC10 op Ibiza.

DC10-Opening-2014-image03

Als de zon begint te zakken, is het tijd om de outdoor area te verlaten en wringen we onszelf in de area met de naam Terras. Cirillo in de booth, de zaal zit vol, overvol bijna. De beats zijn pompend en de sfeer uitzinnig. Cirillo bespeelt zijn publiek alsof hij de leraar is die zijn studenten het één en ander bij moet brengen en ze luisteren als trouwe honden. Hij neemt zijn 'studenten' mee op een muzikale reis en weet keer op keer de handen in de lucht te krijgen. De sfeer zit er goed in.

DC10 Opening 2014 met essentialIbiza foto van Nic Klik Ibiza 2014 image04
DC10 Opening 2014 met essentialIbiza foto van Nic Klik Ibiza 2014 image06

Circo Loco DC10 opening- en closing parties zijn traditioneel tjokvol met talent en vandaag is dat niet anders, we luisteren op rij naar Tania Vulcano en Cirillo, Richy Ahmed en Jackmaster. Drie zalen met meesters aan het werk, dat maakt de keuze zwaar. Reist meteen de vraag of de massa wel wil dat het zo druk is want keuzes maken is een onmogelijke opgave gezien de massa mensen die binnen is. Wij piepen achterlangs om de massa te omzeilen en gaan richting Jackmaster, om daar nog een graantje geluk mee te pikken. En ondanks het feit dat Circoloco haar best doet om het merk wereldwijd te promoten, begrijpen we als geen ander waarom de sfeer op Ibiza, de thuisbasis van Circoloco, zo goed is. Wat een feest zeg!

DC10 Opening 2014 met essentialIbiza foto van Nic Klik Ibiza 2014 image12
DC10 Opening 2014 met essentialIbiza foto van Nic Klik Ibiza 2014 image10