Opening Ushuaïa 2014

16 februari 2014 Redactie 241

ushuaia-opening-2014De opening van Ushuaïa Beach Hotel 2014 is aangekondigd en zal doorgaan op zaterdag 24 mei. Deze opening geeft de start aan van het 4de seizoen van het hotel op Ibiza.

Het programma van het evenement, alsook het programma voor de aankomende evenementen van het nieuwe seizoen, worden door het management van Ushuaïa de komende weken bekend gemaakt. Het hotel heeft sedert de opening een nieuwe trend gezet in luxe-reizen in Ibiza; een combinatie van wereldklasse in zowel accommodatie als muziek en een internationaal gerenommeerd openlucht feestconcept. De toonaangevende outdoor stage heeft reeds enkele van 's werelds meest bekende DJ's mogen ontvangen, zoals David Guetta, Avicii en Fatboy Slim.
Zodoende heeft Ushuaïa zich een oersterke positie gecreëerd als ontmoetingsplaats voor glamoureuze feestvierders, 's werelds meest bekende beroemdheden en muzikale invloedrijke personen.

Juan José Calvo, directeur van de corporate sales en marketing van de Palladium Hotel Groep, reageert:” We zijn heel enthousiast over het seizoen 2014. We garanderen eindeloze verrassingen voor onze klanten, een evenementenprogramma met de beste DJ's ter wereld, en de nieuwste, vooruitstrevende technologische ontwikkelingen.”

Ushuaïa pakt uit met de beste parties die Ibiza overdag te bieden heeft.

Dit 4de seizoen is de opvolger van een zeer succesvol 2013 seizoen, in welke het Hotel ontelbare prijzen in de wacht sleepte voor zijn daytime parties, waar er op revolutionaire manier gebruik werd gemaakt van technologie en innovatieve architectuur.

Voor het 2de jaar op rij, werd Ushuaïa Beach Hotel verkozen tot 'Best Hotel Club Of The Year' op de Vicious Music Awards.

Maar liefst 7 van de door Ushuaïa gehoste parties werden genomineerd in de categorie 'Best Party Of The Year by Popular Vote' :Ants, Avicii, Le Grand Bazaar, Departures, Used & Abused, Luciano & Friends en Never Say Never. Op de Europese Hotel Design Awards, ontving het Hotel een award voor 'Architecture of the Year: Conversion and/or Extension of an Existing Hotel Building' en de 'Innovation Award' van Keytel, toonaangevende Spaanse hotel vertegenwoordigers. Het was ook genomineerd voor 'Best Use Of Technology' op de European Hospitality Awards.

Al 4 jaar zet Ushuaïa de trend, verricht het hotel baanbrekend werk in het Ibicenco zomerseizoen.

Ushuaïa Beach Hotel is het geesteskind van artistieke ondernemer Yann Pissenem, die meer dan 15 jaar ervaring heeft in de muziekindustrie. De voorbije 4 jaar heeft het Ushuaïa project internationale carrières gelanceerd van superster DJ's zoals Luciano.

 

Het Hotel wist tegelijkertijd sommige van de werelds leidende en meest invloedrijke artiesten van de electronische muziek scène aan te trekken waaronder David Guetta, Sebastian Ingrosso, Axwell, Fatboy Slim, Avicii, Usher, Pete Tong en Uner.

[Tekst: Silky JacK]