Overval loopt uit de hand

21 oktober 2019 Redactie 1355
Overval loopt uit de hand

Afgelopen vrijdagavond 18 oktober hebben de agenten van de Lokale Politie van Ibiza een man met de initialen R.P.M.O. en 37 jaar oud gearresteerd voor een gewelddadige en intimiderende overval. De gebeurtenissen vonden plaats in een huis op Calle de ses Figueres, in de wijk Talamanca.

Toen ze bij hun huis aankwamen, vonden de eigenaars van het huis de misdadiger binnen. Als gevolg daarvan was er een confrontatie tussen het echtpaar en de aanvaller. Toen hij op het punt stond te ontsnappen, kruiste de dief paden met de vader van een van de slachtoffers - een bejaarde man - die hem probeerde tegen te houden, maar het individu pakte hem bij zijn nek en immobiliseerde hem.

De lokale politieagenten kwamen om 23.08 uur bij het huis aan en vonden de dief die de vader van een van de eigenaars probeerde te verstikken. De agenten moesten hun uiterste best doen om de man te bevrijden. Tot slot werd de aanvaller gearresteerd en naar het nationale politiebureau gebracht. Zowel de eigenaars van het huis en de vader waren gewond en werden naar een gezondheidscentrum gebracht voor behandeling. De slachtoffers hebben de diefstal van geld en andere voorwerpen uit het huis aan de kaak gesteld.