Pacha blijft zoals we het kennen, maar word uitgebreid

03 februari 2017 Lisa 251
Pacha blijft zoals we het kennen, maar word uitgebreid

Gister werd officieel bevestigd dat Pacha Group is verkocht aan investeerders van het kapitaalfonds Trilantic Europe. Een groep investeerders onder leiding van Trilantic Europe heeft een overeenkomst gesloten met de familie Urgell en de aankoop van Pacha Group ondertekend. Onderdeel van deze overeenkomst is dat Ricardo Urgell aandeelhouder van de vennootschap zal blijven, terwijl Trilantic Europe samen met een groep van co-investeerders, waaronder de beleggers in hun fondsen MCH Private Equity en GPF Capital, zullen investeren in het uitbreidingsplan voor de onderneming van de familie Urgell. Vorig jaar presenteerde Pacha Group een uitbreidingsplan tot 2025. Daarin staat het plan om 85 nieuwe vestigingen te openen, waaronder hotels, restaurants en nachtclubs in verschillende delen van de wereld.

[s2If !is_user_logged_in()]
Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!
[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

De officiële ondertekening vond gisteren plaats. Het is een nieuwe fase voor het bedrijf, waar de aandeelhouders zullen doorgaan met het werk wat er is gedaan in de afgelopen 50 jaar door Ricardo Urgell, maar is er ook op gericht het huidige bedrijf op Ibiza te verbeteren. Daarnaast zijn ze gericht op de internationale groei van de groep. De transactie en de overdracht van Pacha Group zal in de komende twee maanden worden afgerond, wanneer aan een aantal voorwaarden is voldaan. Zo moeten zij goedkeuring krijgen van de mededingingsautoriteit. Als dat is gebeurd zal er een nieuwe raad van bestuur worden gevormd met vertegenwoordigers van Trilantic Europe en internationale deskundigen uit de sector, aldus Pacha Group.

“Ik heet Trilantic Europe van harte welkom binnen onze groep. Ik ben erg enthousiast over deze nieuwe fase voor onze groep. Ik ben ervan overtuigd dat wij samen met deze nieuwe partner, en de plannen die we hebben voor de toekomst, het succes van de onderneming van de afgelopen 50 jaar kunnen voortzetten” aldus Ricardo Urgell.
“Het is een eer om samen met Ricardo Urgell en zijn team Pacha verder uit te bouwen en onderdeel te zijn van zo’n veelbelovend bedrijf”, aldus Trilantic Europe.

[/s2If]