Pacha Dubai

17 oktober 2014 Redactie 270

pacha-ibiza-dubaiDUBAI - De voorbereidingen duurden vier jaar, maar op 7 november aanstaande is het dan eindelijk zover, de opening van Pacha Ibiza Dubai. Dit wordt de eerste vestiging van de populaire Ibiza club in Dubai.

Het management zal, volgens eigen zeggen, niet alleen een vestiging brengen waar dancemuziek te beluisteren is, maar ook de unieke sfeer van Ibiza meebrengen naar Dubai. De nieuwe club is te vinden op het Madinet Jumeirah complex op de plek waar eerst de nachtclub Trilogy gevestigd was. Het pand beslaat 3 verdiepingen die allemaal hun eigen naam kregen: “The Main Room”, “The Red Room” en de “The Rooftop”.

The Main Room, op de begane grond, zal 7 dagen per week open zijn. Op deze etage is een Aziatisch restaurant te vinden waarbij je tijdens je diner kunt genieten van live shows met onder andere acrobaten, dansers en zangers van over de hele wereld.

De Red Room is te vinden op de eerste etage en zal vijf dagen per week open zijn. Hier wordt vooral alternatieve muziek en funk gedraaid.

Op "The Rooftop", de hoogste etage van het pand bevindt zich een lounge area waar liefhebbers van deephouse aan hun trekken zullen komen.richten op funk en de alternatieve muziek genres. Op het dakterras bevindt zich tot slot de lounge area “The Rooftop” waar voornamelijk soulvolle, deep house en lounge muziek gedraaid gaat worden.

En net zoals met veel dingen in Dubai, is alleen het beste van het beste goed genoeg. Reden voor Pacha om dj's uit de DJ Mag  Top 100 te boeken voor optredend in de nieuwe vestiging. Uiteraard zullen ook lokale talenten de kans krijgen om hun klanken ten gehoor te brengen.

Kijk voor meer informatie over de club op de website van Pacha Ibiza Dubai.