Pacha gaat door met Destino-project op Talamanca

11 april 2014 Eddy-jansen 262

destino-ibiza-1TALAMANCA - Pacha gaat dit jaar door met het experiment, dat afgelopen zomer plaatsvond bij het strand van Talamanca. Het Destino Pacha Ibiza Resort is een fraai alternatief voor het Ushuaia-concept, dat aan de andere kant van de Ibiza-stranden, op Playa d'en Bossa al jarenlang succesvol is.

Pacha is tevreden over het eerste jaar: het gebruik van hotel, zwembad en feestlocatie voor de avonduren was succesvol en qua exploitatie verantwoord. Dit jaar gaat het project dus door. Wel is een groot aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo is er meer ruimte gecreeerd en is er een aantal exclusieve ruimten op het gebied van hot yoga, wellness en relax. Het openingsfeest is op 30 mei, het hotel gaat 30 april al open. Kijk naar bijgaand filmpje over 'the making of Destino'!

[embedplusvideo height="360" width="640" editlink="http://bit.ly/1hFjGOM" standard="http://www.youtube.com/v/6m4ZalLtcuQ?fs=1&vq=hd720" vars="ytid=6m4ZalLtcuQ&width=640&height=360&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=" id="ep6652" /]

[Tekst: Eddy Jansen, www.jansenmedia.nl]