Pacha gaat niet open deze zomer

28 juni 2020 Redactie 2437
Pacha gaat niet open deze zomer

Pacha Group heeft deze week  bevestigd dat de Pacha-club niet van plan is om de rest van 2020 te openen. CEO Nick McGabe kondigde aan dat zijn team de "pijnlijke en moeilijke" beslissing had genomen, op basis van de recente richtlijnen van de Balearische regering. Nick vervolgde: "we zullen de aanbevelingen van de overheid  volgen om de veiligheid en het welzijn van werknemers en klanten te garanderen."

Dit is de eerste keer in zijn gevierde 52-jarige geschiedenis dat de locatie voor de zomer gesloten blijft. Pacha voegt zich nu bij Privilege en TNL's locaties Ushuaïa en Hï Ibiza om hun seizoensprogramma te annuleren. Dit heeft geen invloed op de andere bedrijven van het bedrijf op het eiland, Destino Pacha Resort (alleen het hotel, er zullen geen clubevenementen zijn) en Lío (zonder dansvloer).

Toch zijn nog niet alle mega clubs overtuigd dat er helemaal niks meer gaat gebeuren, Amnesia , Eden, Dc10 en Privilige hebben nog niet het hele seizoen gecanceld en bekijken samen met de overheid wat er eventueel nog mogelijk is.